VUOSIKOKOUS HEUREKASSA 1.4.2017

Kuulovammaisten lasten tuki ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään perinteiseen tapaan lauantaina 1.4.2017 klo 13.00-15.00 Tiedekeskus Heurekassa, Vantaan Tikkurilassa.

Kokouksessa mm. vahvistetaan talousarvio ja toimintasuunnitelma sekä valitaan uusi hallitus.
Hallitukseen kaivataankin uutta innokasta väkeä. Hallituksessa pääsee luomaan oman näköistä yhdistystä ja järjestämään juuri sellaista toimintaa, jota yhdistykseltä kaipaa. Mitään järjestökokemusta ei tarvitse ennestään olla ja hallituksessa on mahdollista olla ihan rivijäsenenä, mutta muihinkin tehtäviin pääsee varmasti halutessaan. Jos hallituspaikka tuntuu liian sitovalta, niin apua tarvitaan tapahtumien järjestämisessä tai vaikkapa tiedottamisessa.

Lapset pääsevät huvittelemaan ilmaiseksi ja yhtä kuulovammaista lasta kohti yksi saattaja pääsee ilmaiseksi. Myös kokoukseen osallistuvien vanhempien pääsyliput maksetaan. Kaikenikäisille tarjotaan lounas seisovasta pöydästä klo 15.

Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 27.3.2017 Tarja Lindholmille (tarja.lindholm@helsinki.fi). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lasten nimet ja iät, perheen aikuisten lukumäärä, kokoukseen osallistujat sekä mahdolliset erityisruokavaliot.
Kokousmateriaalit saat sähköisessä muodossa lähettämällä pyynnön Tarjalle.

Kaikki innokkaat KLT:läiset siis mukaan!

Terveisin
KLT ry:n hallitus (Aapo, Minna M, Minna V, Helinä, Outi, Valo ja Tarja)